måndag 11 juni 2012

Avesta-Leden Igen!Ännu en gång var det dags att köra av sig lite grand. Och vad kan vara bättre och lagligare än Avestaleden?
Jag tror det är tredje eller fjärde besöket sen invigningen. Och varje gång är sig olik. Denna gång var det kladdigare än vanligt. Inte så konstligt med tanke på senaste veckans regn.
Vi var 17 st tappra som fick glassa i solskenet och äta gott i skogen. Kul är att leden aldrig är likadan, ibland är vårfloder eller snö, andra gånger är det geggigt med strålande väder.
Stort tack till Avestas hjälte Magnus som brassade hamburgare på raststället. Som vanligt var det riktigt uppskattat. Vi väntar alla på när du är 100% igen och kan fräsa loss ordentligt.
 Balder som har vart borta ett tag dök ju upp som gubben i lådan. Och vilken entré! Alla hål skulle besökas och det skulle badas.. ordentligt!

...Och här är en stilstudie i hur man förlorar greppet helt enkelt.


Även Robban visade tecken på att vilja bli blöt. Årets första simtur och en hårsmån från att helt dränka hojen. Robban bjöd ju även på en förnämlig rulltårta  dagen till ära... med lite änglavakt skall väl sägas...

Och självklart blir det ju film! 4 minuter som kanske summerar upp hur jäkla skoj vi hade!
Tack alla som var med och fräste runt denna grymma Lördag! Vi kommer snart upp igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar