fredag 28 januari 2011

ATV Stockholm - Nytt tänk och tätare uppdateringar!

ATV Stockholm funnits på nätet sedan 2007. Vi har publicerat timtals med film och lagt ut tusentals bilder. ATV Stockholm har mest besökare från hela Sverige, men även återkommande besök från övriga Norden. Vi har noterat att våra bilder och filmer ses regelbundet i Canada, Usa, Rumänien, Polen och Spanien m.fl. länder. ATV Stockholm är alltså inte bara till för Stockholmare, utan till för alla med vårt gemensamma intresse, fyrhjulingar.

Gensvaret har varit grymt! Filmerna och bilderna har varit anledning för många att börja åka fyrhjuling. Vi har även varit med på nästan alla träffar och fått träffa andra entusiaster från hela Sverige, det har varit riktigt roliga år.

Nu är det 2011 och det är många fler som åker, träffarna och tävlingarna blir fler och bättre.
ATV Stockholm vill förnya, bredda och ta vissa saker ett steg längre. Vi startar med att göra om hemsidan till bloggform.

Vi kommer att ha flera skribenter som kommer att skriva om nyheterna, träffarna, tävlingarna, tester och recensioner. Vi kommer försöka ta fram de bästa guldkornen i ATV/Quad världen.

Forum kan ju bli svåröverblickade och lite röriga och lokala för de oinvigda därför tror vi att en mer strukturerad blogg kommer att bli ett bra komplement till det vi har nu.

Inläggen från våra tidigare år finns kvar under "ATV Stockholm Arkiv", Bilderna finns kvar under "Bilder", filmerna har blivit uppdaterade med senaste årets produktioner under "filmer", forumet petar vi inte på.. där är det som vanligt högt i tak och alla är välkomna!

Väl mött i ett lerhål nära dig! /Tarzan (Tony N)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar