måndag 28 mars 2011

Mud Creek Vendors Area

Det blev lite svårt att uppdatera bloggen på grund av att vi saknade internet linor nära oss. Vi kommer att lägga ut lite artiklar nu över en tid framöver som egentligen skulle blivit publicerade förra veckan från US.


Dagarna innan festen började bestod av att äta en stadig frukost med mackor från Walmart och youghurt med hembryggt kaffe. Lite morgon-mudda vid sandpit och sen kanske en lunch uppe vid vendors area i form av en stromboli eller en burgare mer tator twists. Vad det än är som serveras så måste det botas när man kommer hem med roddmaskin och löprundor. God mat men mättat av kolestorol...Wild Boars monter

Uppe på vendors area kunde man hitta ALLT man behövde. drivaxlar, delar, liftkits, snorklingar, luftfilter och kläder. Utanför Gorilla så var det en stadig kö på 25 man som hade en bruten axel eller drivknut i handen och väntade på reparation. Det fanns mycket maskiner att känna och klämma på. Inga större nyheter dock. Det som var lite nytt och fräscht var lite customkittade commanders och RZR 900 XP´s.
Något som slagit rejält sedan förra året är kylaruppflyttningskiten, både Gorilla och Wild Boar säljer dessa.
Pris i US för ett kit låg på ca $300. Wild Boars kit höll en bättre design och finish om man jämför dessa kit.

Drivaxel mördare

Däck fanns det massor av ITP, Highlifter och självklart kunde man kladda lite på de beryktade Black Mambas på Interco. Ryktet gör gällande att dessa kommer nog rulla på en och annan tävling i Sverige i år...

Gammalt möter nytt, vi fann denna sköna maskin parkerad på plats. Världens första fyrhjuling med 4x4, Honda FourTrax 300 med en uppsättning Black Mambas 32"
MSA hade sina grymt snygga fälgar på plats, lägg märke till beadlockfälgarna. Ett riktigt bra alternativ till ITP's T7:or.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar