måndag 6 januari 2014

Välkommen till 2014

Så.... det har blivit 2014 och vi kör på som vanligt. Vi är nu inne på vårat sjunde år!  Det var sedvanlig mellandagskörning i Wermlandsskogarna och vi har redan hunnit med att grisa ner oss på det nya året med en mer klassisk körning där det mera handlade om att winscha sig genom ett träsk än att ligga på och trycka endurospår.


Detta år kommer säkerligen att bjuda på helt galet bra åka, om alla bitar faller på plats så kommer det ju att bli premiär för Gotland Grand National för ATV. Vi kan ju garantera att det kommer att finnas ett depåtält där med ett antal kända ansikten från 08 regionen.
Vi försöker också att åka på alla träffar och utbildningar som anordnas. Och som vanligt utöver det så blir det nog regelbundna kvälls och helgkörningar.

Vi brukar även försöka köra några garagehängskvällar, ibland med något tema, kanske bjuder in en ÅF eller bara hjälper varandra, håll lite koll på vårat forum så ni inte missar det!

Sen är ju även planeringen i full gång för årets tripp till Texas. I år blir det en elvadagars tripp för att ta del av världens största ATV event, Highlifters Mudnationals. I år kommer vi att försöka besöka minst en till ATV park i anslutning till detta, kanske blir det River Run som får en påhälsning igen eller så kanske det är dags att kika lite på Gator Run ATV Park. Hur som helst vet vi att det kommer bli helt sjukt kul som vanligt. Och som det ser ut nu kommer det bli en delegation från Sverige på ett femtontal personer.


Årets Redneck resa är på planeringsstadiet.

För att folk skall få lite koll nu på vad som händer så kan vi dra en kort resumé på vad man skall sysselsätta sig med för att på bästa sätt kunna ta del av så mycket åka som möjligt:

1. Filmerna hittar ni som vanligt på vår kanal: http://www.youtube.com/atvstockholm

2. Om man vill ha järnkoll på ATV och 4x4 event så kikar man på FB gruppen:
https://www.facebook.com/groups/543243565700115

3. Vill ni surra på forum och vill träffa likasinnade och hänga på att åka lite så reggar ni in er här:
http://www.atvstockholm.com/smf/index.php

4. Och när man kör konstant så grejjerna ryker så blir man ju tvungen att ibland köpa reservdelar och köra service på sin hoj och det brukar vi göra här: http://www.pofm.se/

5. Däremot när man skall ha specialgrejjer och vill prata med experter som vet hur man gasar i surhål då klickar man in sig på: http://www.gooffroad.se/

Som vanligt gör vi bara reklam eftersom vi gillar det och inte för att vi blivit tillfrågade. :D

Sen kan man ju hoppas på att det här är året då nöjesåkandet tar lite mer fart, mera eldsjälar anordnar mera träffar, tillverkarna visar lite större intresse och att terrängkörningslagen äntligen begravs.

God fortsättning önskar ATV Stockholm!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar